Fyllig Påskkaka

Lättlagad och trevlig Påskkaka


1 dl socker

4 ägg

2 dl torkad frukt

1 tsk salt

1 dl farinsocker

4 msk citronsaft

nötter

2 liter whisky


Ta fram en mellanstor skål.


Kolla whiskyn genom att smaka.


Häll whisky i ett decilitermått och drick.


Upprepa.


Sätt på elvispen.

Smaka återigen på whiskyn, om den fortfarande

håller kvalitén.


Blanda 1 dl smör i en stor skål, lägg till 1 msk socker och vispa

igen.


Kolla om whiskyn fortfarande är god, drick ännu en kopp.


Schtäng av elvischpen.


Knäck två hönor och schläng i schkålen, med all torkad fjukt.


Schätt på elvischpen igen...


Om den fjuktade torken fastnar i schkålen, vrid loss den med en

muvschkrejsel.


Schmaka sen om whiskyn forfarande är god.


Schen schka du schila 2 dl schalt, eller nåt schånt.


De é inte schå noga.


Kolla whischkyn.


Schila citronsaften, lägg till en ma...sched... och schå socker,

eller nåt, va fan.


Schmörj ugnen.


Vrid kakformen på 220 grader, glöm inte att schtänga av elvischpen.


Schläng ut schkålen genom fönschtret, icg....schå kolla schen


whiskyn.


Gå å lägg dej....

Ät inte för mycket kaka bara....sätter sig lätt runt midjan:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0