Julklapp till dig min kärlek


Visste inte vad jag skulle hitta på.
Denn julklapp kan du inte nyttja förrän till sommaren...men hoppas du gillar den.

Kör speedcat!!!

Nu har du chansen att leva ut dina racingdrömmar - på vatten. Speedcats är uppblåsbara katamaraner med mer kraft i förhållande till sin vikt än en Ferrari. Världens snabbast växande motorbåtsport finns nu i Sverige och du får själv köra. Detta är den perfekta upplevelsen för den som gillar fart och action.

  • 0 - 45 knop på mindre än 3 sekunder
  • Instruktion, utbildning och säkerhetsgenomgång
  • Kör själv och upplev fartresurserna
  • All utrustning ingår
  • Alla kan köra

Upplevelsen
Du börjar med en genomgång av Speedcatsbåtarna, sedan hålls en fullständig säkerhetsgenomgång och instruktion. För att få ut maximal kraft och fart behövs en co-pilot i båten. Att åka med som co-pilot är en upplevelse i sig och kräver aktivt arbete. När du lärt dig att åka som co-pilot är du redo att ta över spakarna och själv styra över den enorma accelerationskraften i båten. Du får gott om tid att lära dig bemästra båten, farten och vattnet. Den erfarna instruktören finns med dig hela dagen för instruktioner och tips. Alla kan köra!

Viktig information
All säkerhetsutrustning och våtdräkt/torrdräkt ingår. Ta gärna med badkläder eller ombyteskläder då upplevelsen utförs på vatten. Minimiålder är 16 år, målsmans godkännande krävs om du är under 18 år. Nykterhet är ett krav.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0